banner

Boek bestellen in de boekenweek

De prijs van het hardcover en full color boek van 224 pagina's dik komt op € 30,00, dit is inclusief de pakketkosten, een poëzieboekenlegger en een prachtige set Fine Art poëziekaarten in A6 formaat. (Bij verzending naar België, Duitsland, Portugal, Spanje of Frankrijk komt er € 5,00 extra bij voor de pakketkosten) Het boek 'Het bevuilde nest' is in eigen beheer op non-profitbasis uitgegeven en alleen rechtstreeks via deze praktijk te bestellen.

Wil je (bijvoorbeeld als opleiding, collega's, klas, intervisiegroep of team) meerdere boeken bestellen, dan loont dat snel de moeite en je geeft de missie een extra ondersteuning!

Twee stuks naar één adres komt op € 35,00 en drie stuks naar één adres komt op € 40,00. Dit is inclusief de pakketkosten, een poëzieboekenlegger en een prachtige set Fine Art poëziekaarten in A6 formaat. Lees verder onder het kopje 'Meerstuks Korting'!

Je kunt het boek bestellen door een mail met je adresgegevens en mobiele nummer te sturen naar: info@dewegnaarbinnen.nl

Betaling kan middels een Tikkie - stuur dan ook je mobiele nummer mee! - of wanneer je liever per bank het bedrag overboekt, dan ontvang je een factuur bij het boek met het rekeningnummer van de praktijk.

'De weg naar binnen' is een non-profit praktijk zonder winstoogmerk om de drempel van toegankelijkheid zo laag als mogelijk te houden. Alle inkomsten vloeien terug naar de missie.