banner

Boek bestellen

De prijs van het hardcover en full color boek van 224 pagina's is € 30,00 - inclusief pakketkosten - (Bij verzending naar België komt het op € 40,00) Het boek 'Het bevuilde nest' is in eigen beheer op non-profitbasis uitgegeven en alleen rechtstreeks via deze praktijk te bestellen.

Wil je (bijvoorbeeld als opleiding, collega's, klas, intervisiegroep of boekhandel) meerdere boeken bestellen, dan loont dat snel de moeite en je geeft de missie een extra ondersteuning!

Twee stuks komt op € 40, vier stuks op € 50 en zes stuks op € 60. Lees verder onder het kopje 'Meerstuks Korting'!

Je kunt het boek bestellen door een mail met je adresgegevens te sturen naar: info@dewegnaarbinnen.nl

Betaling kan middels een Tikkie - stuur dan ook je mobiele nummer mee - of wanneer je liever per bank het bedrag overboekt, dan ontvang je een factuur bij het boek met het rekeningnummer van de praktijk. Zodra de betaling binnen is, dan wordt het boek verstuurd.

Speciaal voor de mensen die bij Samantha Kee - van Centrum Puur - de jaartraining Lichaamsgerichte Traumatherapie volgen, heeft zij een speciale boekkorting. Noem bij je bestelling even dat je student van Samantha bent en dan wordt jouw korting doorberekend.

'De weg naar binnen' is een non-profit praktijk zonder winstoogmerk om de drempel van toegankelijkheid zo laag als mogelijk te houden. Alle inkomsten vloeien terug naar de missie.