Boek bestellen

Het boek 'Het bevuilde nest' is in eigen beheer uitgegeven en alleen rechtstreeks via deze praktijk te bestellen. (Dus niet te bestellen via boekhandels.)

Het is een full colour boek met een harde kaft van 224 pagina's. Een bijzonderheid van het boek is, dat zij haar dichtbundel er in verwerkt heeft. De gedichten in het boek worden ondersteund door de prachtige Fine Art foto's van Carolien van Schie. Het boek bestaat uit drie gedeeltes die los van elkaar te lezen zijn. Een mooi gebalanceerde inhoud van het waargebeurde levensverhaal van het personage Astrid, uitvoerige psycho-educatie en de twee onderzoeksresultaten - van tweehonderd cliënten en van vijfhonderd zorgprofessionals - waardoor een helder beeld verkregen wordt wat het kan betekenen om als kind bij beide ouders onveilig te zijn.

De prijs van het boek is € 30,00 - inclusief pakketkosten - (Bij verzending naar België komt het op € 40,00) Je kunt het boek bestellen door een mail met je adresgegevens èn je mobiele nummer te sturen naar: info@dewegnaarbinnen.nl

Betaling kan middels een Tikkie of wanneer je liever per bank het bedrag overboekt, dan ontvang je het rekeningnummer van de praktijk. Zodra de betaling binnen is, dan wordt het boek verstuurd.

Met deze bestelling steun je mijn werk en missie vroegsignalering van kindermishandeling, hartelijk dank daarvoor!