Informatieve lezing

Deze informatieve lezing is voor iedereen! Het is toegankelijk en begrijpelijk, met een lage drempel. Bij een lage drempel past ook dat ik de prijs die ik ervoor vraag gelijk is aan de normale aanschafprijs van het boek! Dus voor hetzelfde geld kun je ook naar deze lezing komen, voel je welkom.

Ieder kind, dat op welke wijze ook, misbruikt en verwaarloosd wordt, wens ik toe om gezien, gehoord en geholpen te worden. Als er één kind tijdig opgemerkt wordt door een warm betrokken en oplettend medemens, dan is mijn missie geslaagd. Dan kan er heel wat leed bespaard worden.

Door deze samenkomsten hoop ik een maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren aan een ruimere bewustwording van misbruik dan wat doorgaans in de literatuur en media naar buiten komt. Maar... ik kan dit niet alleen, daar heb ik anderen - zoals jij - voor nodig! Dus kom vooral, ik nodig je van harte uit.

Een bijeenkomst van ruim twee uur waarin we de thema's van het boek 'Het bevuilde nest' over generationeel en vroegkinderlijk trauma doorlopen. Deze bijeenkomst helpt om voorbij onze blinde vlekken te kijken, om anders betrokken te zijn naar onze naaste omgeving. Om wel een hand te durven reiken, naar hen bij wie het lijkt of dat niet nodig is.

Data augustus en september:

25 augustus 13.30 uur VOL

26 augustus 9.30 en 13.30 uur VOL

27 augustus 14.00 uur

2 september 9.30 en 13.30 uur VOL

3 september 9.30 en 13.30 uur VOL

17 september 14.00 uur

18 september 15.00 uur VOL

24 september 9.30 en 13.30 uur